10 februari | Open Kraam | Sieraden

10 februari | Open Kraam | Sieraden

Op zaterdag 10 februari wordt de Open Kraam in de Symfonie bezet door Paulien. Ze presenteert haar collectie sieraden die ze eenmalig  te koop aanbiedt in de Symfonie.

Sieraden voor jezelf of om cadeau te geven

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon jezelf wilt verwennen, Paulien heeft voor elk wat wils.

Ringen

💍 Ontdek de elegante ringen, met schitterende stenen en verfijnde details. Ze zijn het ultieme accessoire om je handen te laten stralen.

Kettingen

📿 Voor degenen die van een beetje glamour houden, heeft zij een breed scala aan kettingen en hangers. Van delicaat en subtiel tot opvallend en gedurfd, er is voor elk wat wils.

Oorbellen

👂 Maak een statement met onze oorbellen! Van tijdloze studs tot chique bungelende stijlen, we hebben voor elke gelegenheid de perfecte keuze.

Armbanden

💫 Onze armbanden zijn een prachtige mix van stijl en elegantie. Van delicate armbanden tot chunky statement-stukken, je zult zeker iets vinden dat bij je past.

🛍️ Breng een bezoek aan de Open Kraam en ontdek de nieuwste trends in sieraden. Paulien staat klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte sieraad dat je persoonlijkheid weerspiegelt.

Eenmaal per maand een gratis verkooppunt

Zijn er kleine lokale ondernemers of inwoners die ook graag kosteloos hun producten willen verkopen? Eenmaal per maand wordt er een plek weggegeven, bij interesse, mail naar info@nieuwvennep.biz

Wanneer, waar en hoe laat?

Zaterdag 16 september
Symfonie
Start: 11:00 uur
Einde: 14:00 uur