2 december | Open Kraam | Home made koekjes en Liefs uit Haarlemmermeer

2 december | Open Kraam | Home made koekjes en Liefs uit Haarlemmermeer

Op zaterdag 2 december wordt de Open Kraam in de Symfonie bezet door Danielle van Liefs uit Haarlemmermeer en Tineke die de heerlijkste koekjes voor ons bakt! Kom jij ook naar de Open Kraam tussen 11:00 en 14:00 uur, deze staat boordevol Haarlemmermeerse producten en de lekkerste Haarlemmermeerse koekjes.

Liefs uit Haarlemmermeer tassen

Bijna niet meer uit het straatbeeld weg te slaan; deze tassen zijn handig, praktisch en zien er ook nog eens leuk uit. Met alle Haarlemmermeerse iconen kun jij trots laten zien waar je vandaan komt. Er zijn 3 verschillende formaten, dus je kunt ze allemaal komen bekijken.

Liefs uit Haarlemmermeer thee

In hele leuke glazen weggeef potjes is deze thee leuk om weg te geven of natuurlijk om zelf een pot thee van te zetten. Is het niet genoeg, dan zijn er ook bijvul zakken om verse thee te zetten.

Home Made cookies

Heel leuk verpakt kun je vandaag echte huisgemaakte koekjes mee naar huis nemen. Ze zijn zo lekker, dat we denken dat je ze al op hebt voordat je centrum Nieuw-Vennep hebt verlaten!

Eenmaal per maand een gratis verkooppunt

Zijn er kleine lokale ondernemers of inwoners die ook graag kosteloos hun producten willen verkopen? Eenmaal per maand wordt er een plek weggegeven, bij interesse, mail naar info@nieuwvennep.biz

Wanneer, waar en hoe laat?

Zaterdag 2 december
Symfonie
Start: 11:00 uur
Einde: 14:00 uur