20 jaar Symfonie Jubileumweekend vrijdag 20 oktober

20 jaar Symfonie Jubileumweekend vrijdag 20 oktober

🎉🛍️ Jubileumweekend in winkelcentrum Symfonie! 🎉🛍️

Het is tijd voor een feestje! Winkelcentrum bestaat 20 jaar en dat gaan we groots vieren tijdens het jubileumweekend op 20-21 en 22 oktober! 🎈

Wat kun je verwachten? ✨ Geweldige aanbiedingen en kortingen bij je favoriete winkels. 🎶 Live muziek en entertainment voor het hele gezin. 🎁 Kans op fantastische prijzen en cadeaubonnen.

Dit jubileumweekend wordt een feest dat je niet wilt missen. Nodig je vrienden en familie uit en kom langs om met ons te vieren! 🥳

Programma voor vrijdag 20 oktober

Koffie met petit four

Traktatie

Als dank voor jullie voortdurende steun en loyaliteit, nodigen we jullie uit om samen met ons te genieten van een heerlijke traktatie!

📅 Datum: 20 oktober
🕒 Tijd: 10:00 – 12:00 uur
📍 Locatie: Symfonie

Kom langs tijdens ons jubileum en ontvang een gratis kopje koffie of thee naar keuze, vergezeld van een verrukkelijke petit four. We willen deze gelegenheid aangrijpen om te proosten op jullie als gewaardeerde klanten.

Woordvriend met Meerwaarde

WoordVriend

Speel online Scrabble met iemand uit jouw buurt!

📅 Datum: vrijdag 20 oktober
🕒 Tijd: 12:00 – 14:00 uur
📍 Locatie: Symfonie

WoordVriend verbindt buurtgenoten. Ken je het bordspel Scrabble? Wordfeud is de online variant van dat woordspel. In het project WoordVriend koppelt MeerWaarde buurtbewoners aan elkaar om samen Wordfeud te spelen.
Zo kom je met andere spelers in contact. Op een laagdrempelige en anonieme manier. Als WoordVriend-maatje kun je veilig nieuwe mensen ontmoeten in je eigen wijk. Vrijwilligers helpen je bij het opstarten.

woordvriend met Meerwaarde

Pannenkoeken

Om ons 20-jarig bestaan te vieren, gaan we heerlijke pannenkoeken bakken, speciaal voor jou!

📅 Datum: vrijdag 20 oktober
🕒 Tijd: 13:00 – 16:00 uur
📍 Locatie: Symfonie

Wat kun je verwachten? ✨ Ambachtelijk gebakken pannenkoeken met een scala aan toppings. 🍓 Vers fruit, slagroom, siroop en meer om uit te kiezen. 🎉 Feestelijke sfeer met muziek en plezier voor het hele gezin.

Muziek

Ook hebben we heerlijke muziek voor jullie in petto: Nick Vianen die ons zal trakteren op prachtige muziek tijdens ons jubileum.

📅 Datum: vrijdag 20 oktober
🕒 Tijd: 14:00 – 18:00 uur
📍 Locatie: Symfonie

Wat kun je verwachten? ✨ Een meesterlijke accordeonist die de sfeer verhoogt met betoverende melodieën. 🎶 Een breed scala aan muziekgenres om van te genieten, van traditioneel tot hedendaags. 🕺 Een dansvloer voor degenen die niet kunnen blijven stilstaan op deze vrolijke deuntjes.

Kom samen met ons genieten van de muziek, dans en feestvreugde ter ere van ons jubileum!

Flashmob diner

Een jubileum is een tijd van samenkomen, herinneringen delen en samen plezier hebben. En wat is er nu leuker dan een verrassende flashmob-diner om ons jubileum nog specialer te maken? We nodigen jullie allemaal uit om verrast te worden op een bijzonder mooie koopavond.

📅 Datum: vrijdag 20 oktober
🕒 Tijd: 18:00 – 20:00 uur
📍 Locatie: Symfonie

Hoe gaat het in zijn werk? ✨ Kom gezellig winkelen in de Symfonie en misschien wordt jij wel uitgekozen om aan een verrassingsdiner mee te doen. Wij zorgen voor een heerlijk voorgerecht van Visspecialist Marc of Mood4, het hoofdgerecht van Plein7 en de koffie van de Hema.

Niet verlegen zijn, maar gewoon gezellig komen dineren met ons!