23 september | Venneper festival | Harmonieplein

23 september | Venneper festival | Harmonieplein

Het Venneper Festival, dat zaterdag 23 september tussen 12:00 en 18:00 uur op het Harmonieplein wordt gehouden, is altijd goed bezocht. Er is van alles te doen en lokale ondernemers pakken flink uit. Het wordt met recht een feest voor en door Vennepers.

Venneper Festival

Het Venneper Festival is een feest dat geschikt is voor zowel jong als oud. Het evenement biedt een breed scala aan activiteiten om ervoor te zorgen dat mensen van alle leeftijden kunnen genieten.

Muziek

Live muziekoptredens van lokale bands zijn een centraal onderdeel zijn van het Venneper Festival. Verschillende muziekgenres worden vertegenwoordigd, zodat er voor iedereen iets is om van te genieten.

Eten en drinken

Voedselkramen met diverse culinaire opties, van lokale lekkernijen tot internationale gerechten, zijn beschikbaar. Uiteraard kun je ook een heerlijk drankje komen drinken.

Kinderactiviteiten

De jongere festivalgangers kunnen zich laten schminken.

Kunst

Kraampjes met handgemaakte ambachten en kunstwerken zijn ook aanwezig.

Planten voor één euro

Somkido verkoopt alle planten voor slechts € 1,–

 

Het doel van het Venneper Festival is om een leuke en gezinsvriendelijke sfeer te creëren waar mensen van alle leeftijden kunnen samenkomen, plezier kunnen hebben en de lokale cultuur kunnen vieren. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, te genieten van lekker eten en entertainment, en deel te nemen aan festiviteiten.

Venneper Festival