25 november | Open Kraam | SoliDier & ZJAK

25 november | Open Kraam | SoliDier & ZJAK

Op zaterdag 25 november wordt de Open Kraam in de Symfonie bezet door Mirthe en Tes, repectievelijk van SoliDier en ZJAK. SoliDier laat  handgemaakt kinderkamer accessoires zien die ze eenmalig te koop aanbiedt in de Symfonie. Bij  ZJAK vind je leuke, hippe en handgemaakte accessoires, wil je net een ander kleurtje? Dan bestel je dat gewoon en kun je jouw bestelling op een later moment ophalen.

Handgemaakte en unieke accesoires

Ontdek de betoverende kraam boordevol met liefdevol handgemaakte (kinderkamer) accessoires! Hier vind je de perfecte aanvullingen voor onder andere een gezellige en charmante kinderkamer, maar ook andere handgemaakt en unieke accesoires.

Onze handgemaakte creaties zijn doordrenkt met zorg en aandacht voor detail, waardoor ze een unieke en speelse sfeer aan elke kinderkamer toevoegen. Of u nu op zoek bent naar schattige muurdecoraties, unieke meetlatten of andere prachtige accessoires, zij hebben voor elk wat wils.

SoliDier

Bij SoliDier draait alles om het creëren van een magische omgeving waarin jouw kind zich kan ontwikkelen en zijn of haar fantasie de vrije loop kan laten. Onze met de hand vervaardigde stukken worden gemaakt met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel te zijn.

Wat onze kraam nog specialer maakt, is het feit dat elk stuk met liefde wordt gemaakt door getalenteerde Vennepers. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen een prachtige accessoire krijgt, maar ook een stukje kunst met een verhaal.

Breng een bezoek aan de kraam en laat je betoveren door de wereld van handgemaakte accessoires. Of je nu de kamer van je eigen kind wilt verfraaien of op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een dierbare. Kom langs, ontdek de magie en geef de persoonlijke touch die iedereen verdient!

Eenmaal per maand een gratis verkooppunt

Zijn er kleine lokale ondernemers of inwoners die ook graag kosteloos hun producten willen verkopen? Eenmaal per maand wordt er een plek weggegeven, bij interesse, mail naar info@nieuwvennep.biz

Wanneer, waar en hoe laat?

Zaterdag 25 november
Symfonie
Start: 11:00 uur
Einde: 14:00 uur