29 juni | Kunstmarkt

29 juni | Kunstmarkt

Kunstmarkt

Op zaterdag 29 juni staat de Symfonie weer in het teken van kunst en kun je genieten op de Kunstmarkt die in de Symfonie in Nieuw-Vennep wordt georganiseerd. Deze keer zijn de overdekte straatjes gevuld met stands waar lokale kunstenaars hun kunstwerken tonen.

Podium voor lokale kunstenaars

Ontdek de unieke talenten van onze lokale kunstenaars terwijl ze hun kunstwerken tentoonstellen en optreden. Samen vieren we de rijke culturele diversiteit van Haarlemmermeer en bieden we een platform voor kunstenaars om hun passie te delen en verbinding te maken met al onze bezoekers. Kom en laat je inspireren door de kunst die onze lokale kunstenaars te bieden hebben.

Er is altijd wat te doen

Kom je naar de Kunstmarkt, loop dan eens rond in de Symfonie, het Venneperhof, de Venneperstraat, Elemastraat en alle gezellige straatjes in Centrum Nieuw-Vennep. Met 155 ondernemers is er voor iedereen wat leuks te zien e te koop en alles op 5 minuten loopafstand.

Lunchen en dineren

Gezellige lunchrooms, gastvrije restaurants en zonnige terrassen maken een bezoek aan de Kunstmarkt meer dan de moeite waard om Centrum Nieuw-Vennep te (her)ontdekken en te genieten van het echte dorpse gevoel waar Nieuw-Vennep bekend om is.

Welke kunstenaars ga je ontmoeten?

Dennis Pfeil –> Realistische food schilderijen

John Hardenberg –> Fotografie en epoxy sieraden

Herra van Doornmalen –> Acryl schilderijen

Margit Klumpers –> Mixed-Media design

Cees Smit –> Schilderijen van nostalgische benzinestations

Ed Hilhorst –> Urban sketching en woningportretten

Riet Vermeulen –> Acryl schilderijen en potloodtekeningen

Rick Triest –> Schilderijen

Wordt aangevuld……

Kunstmarkt