5 mei | Bevrijdingsfestival

5 mei | Bevrijdingsfestival

Bevrijdingsfestival Nieuw-Vennep

Kom gezellig naar het bevrijdingsfestival Nieuw-Vennep- we vieren onze vrijheid met een feestje op het Harmonieplein! Kom heerlijk naar Centrum Nieuw-Vennep voor een dag vol muziek, een gezellige markt, heerlijk eten en drankjes, een kleurrijke vlaggenparade, een hartverwarmende vrijheidsmaaltijd en entertainment voor de kleintjes.

Muziek op de Harmoniekoepel 12:00 –  17:00 uur

Laat je meevoeren op de ritmes van diverse muziekgenres op de Harmoniekoepel, waar lokale artiesten optreden zodat wij de vrijheid kunnen vieren. We laten zo snel mogelijk weten op welke tijden je welke band kunt beluisteren.

Gezellige markt met planten voor € 1,-

Of neem een kijkje op onze markt, waar Somkido traditioneel enom veel planten heeft voor € 1,– en nog veel meer kramen met de meest uiteenlopende producten. Wil je een kraam reserveren? Meld je dan bij AC Media & Events via info@ac-media.nl of bel naar 06 51 84 12 59 en meld je aan.

Foodtrucks 12:00 – 17:00 uur

Verwen je smaakpapillen met een scala aan lekker eten en verfrissende drankjes op ons food & drinks plein. Proef de smaken van vrijheid terwijl je geniet van het gezelschap van vrienden en familie.

Vlaggenparade 12:00 – 12:45 uur

Maak je klaar voor een kleurrijk spektakel met onze vlaggenparade, waar mensen van alle achtergronden samenkomen om hun diversiteit en eenheid te vieren onder één enkele vlag: die van vrijheid.

Vrijheidsmaaltijd 13:00 – 14:15 uur

Samen komen we rond de tafel voor een vrijheidsmaaltijd bij het Ontmoetingscentrum. Er is plek voor 70 personen, waar we de waarden van vrijheid, tolerantie en solidariteit delen terwijl we genieten van heerlijk eten en boeiende gesprekken. Aanmelden voor de vrijheidsmaaltijd kan via: pietvansprang1@gmail.com

Muziekprogramma

12:00 – 13:00 uur Loop- en blaasorkerst Booh!

13:00 – 15:00 uur Venneps “uurtje” met meerdere Vennepse bands, onder andere van C.

15:00 – 17:00 uur Undecided; een 9 persoons feestband

Kids entertainment

En voor de jongere feestvierders is er een zweefmolen, met begeleiding om hun dag nog specialer te maken.

Kom gezellig naar bevrijdingsfestival Nieuw-Vennep en vier met ons de vrijheid!

Harmonieplein, Nieuw-Vennep
Van 12:00 – 17:00 uur

Trotse sponsoren van de vrijheidsmaaltijd 2024

Jumbo Nieuw-Vennep
OVHZ

OVHZ

Bevrijdingsfestival Nieuw-Vennep