6 april | Open Kraam | Manadala’s, kransen, tassen en windvangers

6 april | Open Kraam | Manadala’s, kransen, tassen en windvangers

Op zaterdag 6 april wordt de Open Kraam in de Symfonie bezet door Maria. Ze presenteert haar handgemaakte mandala’s, kransen van kralen, tassen en windvangers die ze eenmalig  te koop aanbiedt in de Symfonie.

Uniek en handgemaakt

Mandala’s – Breng Harmonie in je Ruimte

De mandala’s zijn met liefde en precisie gemaakt, met oog voor detail en kleurencombinaties die rust en harmonie brengen in elke kamer. Of je nu op zoek bent naar een uniek kunstwerk voor je huis of een speciaal cadeau voor een dierbare, onze mandala’s stralen positiviteit uit.

Kralenkransen – Een Schitterende Toevoeging aan je Stijl

Ontdek de prachtige kralenkransen, met de hand geregen voor een uniek en elegant ontwerp. Of je nu een subtiele toevoeging aan je dagelijkse stijl zoekt of een opvallend accessoire voor een speciale gelegenheid, onze kralenkransen passen bij elke outfit.

Tassen – Stijlvol en Functioneel

De handgemaakte tassen zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met aandacht voor duurzaamheid, zijn deze tassen perfect voor dagelijks gebruik. Ontdek de verscheidenheid aan ontwerpen die passen bij jouw persoonlijke stijl.

Windvangers – Vang de Schoonheid van de Wind

Breng de kracht en schoonheid van de natuur in huis met onze prachtige windvangers. Met zorgvuldig gekozen materialen vangen ze de essentie van de wind en voegen ze een rustgevend element toe aan elke omgeving.

Eenmaal per maand een gratis verkooppunt

Zijn er kleine lokale ondernemers of inwoners die ook graag kosteloos hun producten willen verkopen? Eenmaal per maand wordt er een plek weggegeven, bij interesse, mail naar info@nieuwvennep.biz

Wanneer, waar en hoe laat?

Zaterdag 6 april
Symfonie
Start: 11:00 uur
Einde: 14:00 uur