Bioscoopfilms in Centrum Nieuw-Vennep oktober

Bioscoopfilms in Centrum Nieuw-Vennep oktober

Ook in oktober kun je de mooiste bioscoopfilms bekijken in Filmhuis C. Nieuw-Vennep!

De ticketprijs
€ 8,75 exclusief transactiekosten
Inclusief een drankje

Harmonieplein 2
2151 AL Nieuw-Vennep

Films in Centrum Nieuw-Vennep

6 oktober –  Book Club: the next chapter

In Book Club: The Next Chapter gaan de vier vriendinnen van de boekenclub voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip… naar Italië. Als de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten zijn in een uitzonderlijk avontuur kriskras door het land.

Reserveer hier je tickets

bioscoop Nieuw-Vennep

13 oktober – The Quiet Girl

The Quiet Girl (An Cailín Ciúin) is het ingetogen en betoverende debuut van de Ierse regisseur Colm Bairéad. De film vertelt een universeel verhaal over het vinden van je eigen plek, gezien door de ogen van de jonge Cáit. Zowel de Ierse taal als het prachtige landschap kleuren haar wereld. Ierland 1981. Met opnieuw een kind op komst, is er voor de jonge, introverte Cáit (Catherine Clinch) niet voldoende plek bij haar ouders. Ze wordt voor een zomer naar familie op het platteland gestuurd, waar ze liefdevol wordt opgevangen door tante Eibhlín (Carrie Crowley). Cáit’s stugge oom Seán (Andrew Bennett) heeft meer moeite moeite met haar aanwezigheid. Langzamerhand ontdekt Cáit dat er ook in dit huis geheimen zijn. Toch bloeit ze open, maar aan elke zomer komt een einde. The Quiet Girl was genomineerd voor de Oscar voor Beste Internationale Film.

Reserveer hier je tickets

20 oktober: Het verloren transport

In de lente van 1945 strandt een deportatietrein met honderden Joodse gevangenen bij een klein Duits dorp dat is ingenomen door het Rode Leger. Tot elkaar veroordeeld en in een situatie van diep wantrouwen, wanhoop en wraak ontstaat een onverwachte vriendschap tussen de Russische scherpschutter Vera, dorpeling Winnie en de Joods-Nederlandse Simone.

Reserveer hier je tickets

bioscoop in Nieuw-Vennep

27 oktober: Sage Homme

Nadat hij gezakt is voor het toelatingsexamen geneeskunde, gaat Léopold naar de school voor vroedvrouwen. Daarbij houdt hij de waarheid voor zijn omgeving verborgen. Terwijl hij niet overtuigd is van zijn inzet voor deze uitsluitend vrouwelijke omgeving, zal zijn ontmoeting met Nathalie, een ervaren verloskundige met een gepassioneerd karakter, zijn kijk op deze fascinerende wereld veranderen en zijn zekerheden overhoophalen.

Reserveer hier je tickets