Bloemen fleuren Centrum Nieuw-Vennep op

Bloemen fleuren Centrum Nieuw-Vennep op

De ruim 100 bloembakken aan bruggen en lantaarnpalen in Centrum Nieuw-Vennep fleuren de straten op. Groen en bloemen hebben een positieve impact op de omgeving, je wordt er toch gewoon vrolijk van! De gezamenlijke 155 ondernemers in ons centrum zorgen dat de fleurige bloemen vanaf het voorjaar het centrum verfraaien.

Bloemen zijn goed voor iedereen

Naast dat bloemen er gewoonweg mooi en leuk uitzien hebben de bloembakken ook andere voordelen. Ze dragen bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit door het opvangen van stof en uitlaatgassen. Bovendien dragen ze bij aan een gezonde leefomgeving voor insecten en bijen, die essentieel zijn voor het ecosysteem.

Verzorging is geregeld

Het ervaren team van Oaselease zorgt voor de installatie en het onderhoud van de bloembakken, zodat wij er geen omkijken naar hebben. Zij zorgen ervoor dat de bloemen regelmatig water krijgen en de planten goed worden verzorgd, zodat ze er altijd op hun best uitzien.

Kleurrijk welkom in Centrum Nieuw-Vennep

Met de toevoeging van bloemen in Centrum Nieuw-Vennep hopen de ondernemers een warm welkom te bieden aan bezoekers, een positieve sfeer te creëren en een unieke winkelervaring te bevorderen. Het project heeft als doel om de lokale gemeenschap te inspireren en een gevoel van trots te creëren voor hun winkelgebied.