16 maart | Crea Markt

16 maart | Crea Markt

 

Crea Markt Nieuw-Vennep

Op zaterdag 16 maart staat de Symfonie weer in het teken van creativiteit en kun je genieten op de Crea Markt Nieuw-Vennep die wordt georganiseerd. Ook deze keer zijn de overdekte straatjes weer goed gevuld met veel kramen met alles op het gebied van creatieve hobby’s.

Voor creatievelingen en liefhebbers

Op de Crea Markt Nieuw-Vennep vind je veel producten als het gaat om (3D)Kaarten, miniaturen, sieraden, scrapbooken, stempelen, ponsen, breien, haken, decopatch en nog veel meer!  Je kunt de deelnemers het hemd van het lijf vragen, zij vertellen je graag over alles wat ze maken en geven natuurlijk ook tips tijdens een gezellig gesprek.

Er is altijd wat te doen

Kom je naar de Crea Markt, loop dan eens rond in de Symfonie, het Venneperhof, de Venneperstraat, Elemastraat en alle gezellige straatjes in Centrum Nieuw-Vennep. Met 155 ondernemers is er voor iedereen wat leuks te zien en te koop en alles op 5 minuten loopafstand.

Lunchen en dineren

Gezellige lunchrooms, gastvrije restaurants en zonnige terrassen maken een bezoek aan de Crea Markt meer dan de moeite waard om Centrum Nieuw-Vennep te (her)ontdekken en te genieten van het echte dorpse gevoel waar Nieuw-Vennep bekend om is.

Zelf een kraam reserveren op de Crea Markt Nieuw-Vennep?

Ben je zelf creatief en heb je creatieve producten te koop? Aanmelden kan via deleeuwtjeshobby@hotmail.com. Monica geeft je antwoord op alle vragen die je hebt met betrekking tot de markt op zaterdag 16 maart.