De ballen van Dries Roelvink | Jumbo Nieuw-Vennep | Symfonie

De ballen van Dries Roelvink | Jumbo Nieuw-Vennep | Symfonie

Je bent van harte uitgenodigd voor onze speciale proeverij van de ballen van Dries Roelvink bij Jumbo Nieuw-Vennep op vrijdag 16 februari. Tijdens dit evenement krijg je de kans om te genieten van heerlijke gehaktballen en de unieke smaken van Beter Leven gehaktballen te ontdekken.

Datum: Vrijdag 16 februari

Tijd: van 11:30 tot 12:30 uur

Locatie: Jumbo Nieuw-Vennep

Dries deelt zijn ballen uit tussen 11.30 en 12.30u. Iedereen is van harte welkom, alle ballen verzááááámelen!

Winactie met de ballen van Dries

Je kunt ook een uniek optreden van Dries winnen bij jou thuis! Hoe leuk is dat!

Beter Leven gehaktballen van Dries

Gehakt met het Beter Leven keurmerk komt van vlees dat afkomstig is van dieren die onder betere omstandigheden zijn gehouden, zoals meer ruimte, betere voeding en verbeterde leefomstandigheden. Het keurmerk is ontwikkeld door de Dierenbescherming en wordt gebruikt om aan te geven dat het dierenwelzijn in acht is genomen tijdens de productie van vlees. Het keurmerk classificeert producten op basis van het aantal sterren, waarbij een hoger aantal sterren aangeeft dat er meer aandacht is besteed aan dierenwelzijn.

De ballen van Dries zijn populair

De ballen van Dries bestaan vooral uit rund- en varkensvlees. Verder zijn ze gekruid met peterselie en ui. Volkszanger Dries Roelvink maakt al jaren elke woensdag zijn gehaktballen.

De Ballen van Dries worden sinds mei verkocht. Aanleiding was zijn Woensdag Gehaktdag, waarop hij op Instagram zijn traditionele gehaktballen bereidde. „Mijn recept voor een pond gehakt is door Jumbo vertaald naar duizenden kilo’s”, verklaarde Roelvink toen.

Inmiddels bezoekt Roelvink twee filialen van de Nederlandse supermarkt per week om de ballen te promoten. „Mijn ballen worden bizar veel verkocht”, aldus een trotse Roelvink. Op vrijdag 16 februari is het de beurt aan de Jumbo vestiging in Centrum Nieuw-Vennep | Symfonie. Het Gezelligste Dorpscentrum van Haarlemmermeer legt spreekwoordelijk de rode loper uit voor de populaire volkszanger.