Grande Finale eindejaarsactie 2023

Grande Finale eindejaarsactie 2023

Op vrijdag 29 december kwamen alle 75 finalisten, al dan niet met partner, richting De Rustende Jager. De Jachtzaal was prachtig aangekleed en alle gasten werden ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee en gebak, met Centrum Nieuw-Vennep logo, van Bakkerij Jongeneel.
Alle winnaars die een envelop met daarin minimaal 3 kassabonnen uit Centrum Niuew-Vennep hadden gedaan hadden een uniek lotnummer ontvangen. Door middel van een originele bingomachine werden alle nummers van 1 tot en met 75 eruit gehaald en ontvingen de gelukkige winnaars allemaal een prijs. De 75 prijzen varieerden van een meter brood tot aan een gerookte worst van De Scharrelaer tot waardebonnen die ingeleverd kunnen worden bij één van de ondernemers in Centrum Nieuw-Vennep.
Toen de laatste 5 getallen nog uit de bak moesten komen werden de laatste deelnemers nog zonder prijs op het podium geroepen. De spanning steeg zichtbaar en was af te lezen van de gezichten. Het nummer van de hoofdprijs van €400,– aan waardecheques werd gewonnen door Fiona, de andere 4 wonnen ook waardecheques, waardoor er flink gewinkeld kan worden bij de ondernemers die dit allemaal mogelijk maken.