Juwelier in Centrum Nieuw-Vennep

Juwelier in Centrum Nieuw-Vennep

Symfonie Juwelier is de nieuwe juwelier in Centrum Nieuw-Vennep! Hier vind je tijdloze sieraden en prachtige horloges. Gelegen in het hart van Centrum Nieuw-Vennep, in de Symfonie adviseren de medewerkers je op persoonlijke wijze.

Juwelier in Centrum Nieuw-Vennep

Stap binnen in het voormalige pand van Paul van ’t Hullenaar en laat je betoveren door schitterende diamanten en sieraden van bekende merken zoals  Rebel & Rose, Blush, Rosefield, Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, maar ook losse armbanden, kettingen en oorbellen in zilver en goud. Er is een ruime keuze aan trouwringen, horloges, of een uniek sieraden om een speciale gelegenheid te markeren. Symfonie Juwelier heeft iets speciaals voor elke gelegenheid.

Symfonie Juwelier

Bij Symfonie Juwelier geloven ze in het creëren van blijvende herinneringen. De deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van het sieraad dat past bij jouw stijl en budget. Of je nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of een eigentijdse creatie, er is voor iedereen iets moois te vinden.

De Symfonie in Centrum Nieuw-Vennep

Bezoek de winkel in Centrum Nieuw-Vennep en kom kijken naar de prachtige collectie. Waar wacht je nog op? Ontdek Symfonie Juwelier en laat ze je helpen bij het vinden of repareren van sieraden.

Adres:

De Symfonie 45
2151 ME Nieuw-Vennep
06 143 55 155

Openingstijden:

Maandag: 12:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten