Lokaal winkelen in Centrum Nieuw-Vennep

Lokaal winkelen in Centrum Nieuw-Vennep

Als je lokaal wilt winkelen in Centrum van Nieuw-Vennep, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hier zijn enkele winkels die je kunt bezoeken:

Winkelcentrum De Symfonie:

Dit is het belangrijkste overdekte winkelcentrum in Centrum Nieuw-Vennep. Je kunt hier diverse winkels vinden, waaronder kledingwinkels, schoenenwinkels, een dierenwinkel, supermarkten en een versstraatje met een lokale bakker, slager, viswinkel, kaaswinkel en bloemenwinkel.

Winkelstraat Venneperhof

Deze winkelstraat, gedeeltelijk overdekt, bevindt zich ook in Centrum Nieuw-Vennep en biedt een verscheidenheid aan lokale winkels, boetiekjes en speciaalzaken. Je kunt hier onder andere terecht voor optieken, accessoires, cadeauartikelen, kleding, fietsen en speciaalbieren.

Venneperstraat

De Venneperstraat is een andere winkelstraat in Centrum Nieuw-Vennep. Hier vind je een supermarkt, afhaalrestaurants, een hobbywinkel en andere lokale bedrijven. Het is een leuke plek om te wandelen en te winkelen.

Venneperweg en Hoofdweg

Aan de Venneperweg en de Hoofdweg vind je verschillende restaurants, een goed uitgeruste dumphandel, een hotel, kappers, een lokale copyshop en een beddenspeciaalzaak.

Anthoniusstraat

De Anthoniusstraat is één van de oudste straten van Nieuw-Vennep waar een grote Doe-het-zelf zaak gevestigd is, een gezellig café uitkomend bij de Katholieke kerk.

Supermarkten

Als je boodschappen wilt doen, zijn er verschillende supermarkten in het centrum van Nieuw-Vennep, zoals Jumbo en Dirk van den Broek. Deze supermarkten bieden een breed scala aan producten voor je dagelijkse behoeften.

Weekmarkt op donderdag

De weekmarkt Nieuw-Vennep staat iedere donderdag op het Harmonieplein Er staan wekelijks kramen en foodtrucks met vers aanbod . De diverse kramen die onder andere groenten, kazen, broden en noten verkopen zorgen voor een grote variëteit aan producten.

Gezellig en lokaal winkelen

Naast deze specifieke locaties zijn er mogelijk ook andere lokale winkels en boetiekjes verspreid over het centrum van Nieuw-Vennep. Het is altijd een goed idee om gewoon door de straten te wandelen en te ontdekken wat er nog meer te vinden is.