Schoenmaker in Nieuw-Vennep

Schoenmaker in Nieuw-Vennep

Schoenmaker in Centrum Nieuw-Vennep

Op zoek naar een betrouwbare schoenmaker in Nieuw-Vennep? Zoek niet verder! Bij Van der Riet Schoenreparaties en Sleutels op het Venneperhof 55 ben je aan het juiste adres. Erik van der Riet vertegenwoordigt al de vijfde generatie schoenmakers in dit bedrijf, dat al sinds 1882 een begrip is en daarmee een van de oudste ondernemingen in Haarlemmermeer.

Van veters, riemen, tassen tot portemonees

Hier vind je niet alleen vakmanschap, maar ook een breed scala aan producten en diensten. Van meer dan 300 soorten veters in diverse lengtes en kleuren, riemen van gecertificeerd leer tot wel 1.60 meter lang, tot prachtige tassen, portemonnees en kaarthouders; ze hebben alles wat je nodig hebt om jouw favoriete schoenen en accessoires nieuw leven in te blazen.

Lederverzorgingsproducten en sleutels

Natuurlijk bieden ze ook een uitgebreide selectie van schoen- en lederverzorgingsproducten om ervoor te zorgen dat jouw schoenen er altijd als nieuw uitzien. En als je extra inlegzooltjes of sleutels nodig hebt, staan we klaar om je persoonlijk te adviseren, met ongeëvenaarde passie en liefde voor het vak.

Generaties lang vakmanschap

Of je nu op zoek bent naar reparaties, onderhoud, of gewoon een nieuw paar veters, bij Van der Riet Schoenreparaties en Sleutels vind je alles wat je nodig hebt voor jouw schoeisel en meer. Kom langs en ontdek zelf waarom we al generaties lang een vertrouwde naam zijn in Nieuw-Vennep en omgeving. Ze kijken ernaar uit om je te verwelkomen!