Sinterklaas kleurplaat

Sinterklaas kleurplaat

Speciaal voor kinderen

De lokale ondernemers in Centrum Nieuw-Vennep willen dit Sinterklaasfeest onvergetelijk maken. Daarom bieden zij gratis kleurplaten met hersenkrakertjes aan die speciaal zijn ontworpen voor Centrum Nieuw-Vennep. Deze unieke kleurplaten zijn gratis verkrijgbaar bij tientallen ondernemers in het gezelligste dorpscentrum van Haarlemmermeer.

Liefs uit Haarlemmermeer

Samen met Liefs uit Haarlemmermeer hebben we de kleurplaat laten maken waar je uiteraard Sinterklaas kunt inkleuren, maar ook de Witte Kerk een prominente plek heeft. Ook de Calatravabrug kun je versieren zoals je dat zelf zou willen! Wij zijn benieuwd welke kleuren de brug gaat krijgen. Het vliegtuigje boven Nieuw-Vennep is ook een bekend beeld, het is wel uniek dat deze een vlag met daarop Nieuw-Vennep voorbij vliegt.

Unieke tekeningen

De tekeningen zijn speciaal gemaakt door Denise Hagmeijer van Eigenwijsheid Freelance. Op de achterkant zijn er nog breinkrakertjes voor de kinderen, zoals een doolhof waar Sinterklaas de weg kwijt is richting de Calatravabrug en ‘zoek de vijf verschillen’. Ook kun je een verlanglijstje maken, zodat je alles compleet hebt en je uit kunt kijken naar een mooi Sinterklaasfeest.

Zelf aan Sinterklaas geven

Jouw eigen, bijzondere en mooie kleurplaat kun je persoonlijk aan Sinterklaas geven op zondag 19 november vanaf 12:30 uur op het Harmonieplein tijdens het Sinterklaas Defilé.

Rode brievenbus voor Sinterklaas

Kun je er niet bij zijn? Dan lever je hem in bij de rode brievenbus onderaan de roltrap in de Symfonie. Wij zorgen ervoor dat Sinterklaas jouw kleurplaat en jouw verlanglijstje via ons ontvangt.

Sinterklaas kleurplaat
Sinterklaas kleurplaat