Tweede trekking  eindejaarsactie

Tweede trekking eindejaarsactie

In de sfeervol ingerichte bar bij Orries aan de Hoofdweg werd op zaterdag 17 december de tweede trekking gedaan voor de grote finale van de eindejaarsactie van centrum Nieuw-Vennep. Alle 25 winnaars werden getrakteerd op een kopje koffie en gingen allemaal, op 1 na, met een waarde cheque naar huis die besteed kan worden bij alle 155 ondernemers in het gezelligste dorpscentrum van Haarlemmermeer. Één winnaar won een hele leuke prijs; 1 minuut gratis winkelen in een supermarkt naar keuze!

Iedereen die komt winkelen maakt nog steeds kans op de volgende 25 prijzen ennnnn dingt nog mee naar de hoofdprijs, waarvan de trekking plaats vindt op 30 december bij de Rustende Jager.

Hoe het werkt?

Je verzamelt sets van 3 kassabonnen of facturen uit Centrum Nieuw-Vennep. Deze kunnen in een speciale envelop, verkrijgbaar op 4 locaties, gedaan worden en vervolgens ingeleverd worden in de Centrum Nieuw-Vennep tonnen. Daarmee maak je kans op één van de 152 prijzen, met een hoofdprijs van € 400,–.

De enveloppen zijn verkrijgbaar en kunnen ingeleverd worden op de volgende locaties:

·       Bij de roltrap in de Symfonie

·       Colors at Home Rojas Zonwering, Montage & Woondecoraties

·       Hubo Duwèl

·       Bakkerij Jongeneel

Tijdens de Grand Finale bij de De Rustende Jager op vrijdag 30 december vanaf 19.30 uur worden er fantastische prijzen weggegeven, waaronder de hoofdprijs van € 400,- aan waardebonnen!

  • Tweede trekking eindejaarsactie