Venneper Festival | Dorpsraad 65 jaar

Venneper Festival | Dorpsraad 65 jaar

Het Venneper Festival werd op 24 september officieel geopend door Dorpsraad voorzitter Martijn Schouten en wethouder/loco burgemeester Mariette Sedee!

Het Venneper Festival op het Harmonieplein van 24 september was een groot succes.  Naar schatting hebben ruim 1500 mensen het festival bezocht. De Dorpsraad vierde haar 65e verjaardag (1 jaar later dan gepland) en was tevens de grootste sponsor. Er waren optredens van drie bands, dansoptredens van Thaise danseressen en Wendy’s Dance Company.

Lokale kunstenaars lieten hun werken zien in een gezellig opgezet tentenkamp.
Het Ontmoetingscentrum verzorgde de bar en voor de hartige hap was er een frietkraam, barbecue en Indiaas eten. In het midden van het plein konden kinderen hun kleedjesmarkt houden. De kinderen konden ook een (gratis!) bezoek brengen aan de schmink tafel en bij karikaturist. Beiden werden druk bezocht. Uiteraard was de plantjesmarkt met alles voor één euro een grote publiekstrekker.  Het geheel werd georganiseerd door de Harmoniekoepel met inzet van vele vrijwilligers. Harry Maarse vertolkte de rol als gastheer en praatte de middag aan elkaar.  Onze dank gaat uit naar Gertjan van Bloemenshop Somkido; hij stelde belangeloos de vele tenten beschikbaar.