15 april | Voorjaarsmarkt

15 april | Voorjaarsmarkt

Voorjaarsmarkt in de Symfonie

Op zaterdag 15 april staat de Symfonie weer in het teken van het voorjaar en staan er tal van leuke kramen in de Symfonie. Ook deze keer zijn de overdekte straatjes weer goed gevuld met veel kramen die verspreid staan in de Symfonie en het Venneperhof.

Van Optidee tot Ibiza Style kleding

Op de voorjaarsmarkt vind je verkopers met verschillende producten, zoals onder andere verkleedkleren en sieraden. Maar ook zelfgemaakte kinderboeken, Optidee, diamant painting, dameskleding, kinderkleding en Ibiza Style kleding en nog veel meer!

ER IS ALTIJD WAT TE DOEN

Kom je naar onze voorjaarsmarkt, loop dan eens rond in de Symfonie, het Venneperhof, de Venneperstraat, Elemastraat en alle gezellige straatjes in Centrum Nieuw-Vennep. Met 155 ondernemers is er voor iedereen wat leuks te zien en te koop en alles op 5 minuten loopafstand.

LUNCHEN EN DINEREN

Gezellige lunchrooms, gastvrije restaurants en zonnige terrassen maken een bezoek aan de voorjaarsmarkt meer dan de moeite waard om Centrum Nieuw-Vennep te (her)ontdekken en ook te genieten van het echte dorpse gevoel waar Nieuw-Vennep bekend om is.

ZELF EEN KRAAM RESERVEREN OP DE VOORJAARS MARKT NIEUW-VENNEP?

Heb je zelf producten te koop en zou je een kraam willen huren? Aanmelden via info@ac-media.nl of 06 518 41 259. Annemiek geeft je antwoord op alle vragen die je hebt met betrekking tot de markt op zaterdag 15 april.

Wanneer, waar en hoe laat?

Zaterdag 15 april
Winkelcentrum Symfonie
Start: 10:00 uur
Einde: 16:00 uur

voorjaarsmarkt Nieuw-vennep
voorjaarsmarkt Nieuw-vennep