Winnaars Paaspuzzel

Winnaars Paaspuzzel

Paasmanden gewonnen!

Ruim 50 inzendingen zijn er binnengekomen en allemaal hadden ze het juiste antwoord. Iedereen die mee heeft gedaan aan de Paaspuzzel heeft maar liefst 18 ondernemers bezocht en gezocht naar een fotolijst met Vennie erin. Alle 18 letters maakten het woord Centrum Nieuw-Vennep.

Etalages en verstopt in de winkel

Alle winnaars waren het unaniem eens! Het was niet makkelijk, maar wel erg leuk om zoveel verschillende ondernemingen te zien. “Bij Hubo Duwel stond het lijstje middenin de winkel en moesten we echt goed zoeken”, vertelde één van de winnaars. “Sommige lijstjes waren makkelijk te vinden en stonden in de etalage en bij de Bruna was het ook goed zoeken, daar was het hoog opgehangen! Maar we hebben echt alles gevonden hoor! Daarna zijn we gaan puzzelen met de letters en hebben we de oplossing ingestuurd,” geeft het zusje aan.

Prijsuitreiking

Op zaterdag werden de goed gevulde paasmanden uitgereikt aan de gelukkigen en we weten zeker dat het Paasweekend daarmee goed begon. In iedere mand zat een Meerpas cadeaukaart, de eerste prijs kan voor € 50,– gaan shoppen bij de inmiddels 100 aangesloten winkels. De tweede en derde prijs kunnen voor respectievelijk € 25,– en € 12,50 iets leuks gaan kopen.