Workshop Formule 1 auto’s groot succes

Workshop Formule 1 auto’s groot succes

De speciale Workshop Formule 1 auto voor kinderen, gehouden in de Symfonie, was een ongekend succes, waarbij jonge enthousiastelingen zich onderdompelden in de wereld van snelheid, technologie en teamwerk.

Centrum Nieuw-Vennep organiseerde deze interactieve workshop om kinderen op een educatieve en leuke manier kennis te laten maken met de opwindende wereld van Formule 1-auto’s. De workshop vond plaats op zondag 30 juli en trok veel publiek van zowel jonge coureurs als nieuwsgierige ouders.

Demo auto van Max Verstappen

De drie kartonnen Formule 1 auto’s stonden naast de demo auto van Max Verstappen, die door Jumbo Nieuw-Vennep naar het centrum werd gehaald. Er zijn ongelofelijk veel foto’s gemaakt en de auto kon van zeer dichtbij bekeken worden. De aanwezige beveiliging was dusdanig goed geinformeerd, dat hij alle vragen van de bezoekers moeiteloos kon beantwoorden.

Onder deskundige begeleiding

Onder deskundige begeleiding van de ervaren instructeurs van JB Productions werden de kleine Formule 1-auto’s beschilderd, beplakt en werden de meest uiteenlopende details op de auto’s gemaakt.

Enthousiaste reacties

“Het was geweldig om te zien hoe de kinderen zo enthousiast waren over Formule 1,” zei Birgit Cramer van den Bogaart, een van de organisatoren van het evenement. “We wilden hen de kans geven om hun passie voor autosport te ontdekken. Het was een geweldige ervaring voor zowel de kinderen als hun ouders.”

Voor jong en ouder

De workshop trok niet alleen veel jonge deelnemers, maar ook winkelend publiek dat nieuwsgierig was naar de activiteiten. Centrum Nieuw-Vennep is blij om een dergelijk succesvol evenement te hebben kunnen organiseren en blijft zich inzetten voor het aanbieden van boeiende activiteiten voor gezinnen in de regio.